dilluns, 25 de juny del 2012

FI DE CURS!!!

Els dies han passat molt de pressa. Quan vam començar el curs, semblava molt llunyà el final de curs i ja hi som, ja hi hem arribat. També heu finalitzat el cicle d'Educació Infantil, MOLTES FELICITATS!
M'ha agradat molt ser la vostra tutora. Hem treballat molt junts. Quan una activitat us sortia bé, m'alegrava amb vosaltres. Si aconseguíeu el que us proposàveu, ho celebrava amb vosaltres. Quan us esforçàveu en fer bé la feina, m'omplíeu de satisfacció.
M'agradaria que tinguéssiu un record per a totes les mestres que us han ajudat: la senyoreta Olga, amb els llibres de lectura i els contes, la lectoescriptura molt us ha reforçat; per altra banda, en anglès us ha fet parlar i molt divertides les classes han estat. La Mª del Mar amb les seves danses i cançons us ha conquistat a tots. La senyoreta Montse a l’aula d’informàtica us ha portat i a treballar amb l'ordinador us ha ensenyat. La senyoreta Paqui molt us ha ajudat en la realització de les fitxes. La Germana Dolors a l'hora del pati us ha acompanyat. Moltes gràcies a totes.
Una abraçada i un petó molt fort a tots el nens i nenes i a tots els pares i mares per estar sempre disposats a col.laborar i participar en les activitats de l'escola. Molt agraïda!!! BON ESTIU!!!
Aqui teniu unes instantànies de l'última tarda del curs.


















ELS CAPS DE SETMANA DE LA JOANA LA SARGANTANA
Us oferim un recull d'imatges de les visites que la mascota de la classe ha realitzat per les vostres llars durant tot el curs, amb motiu de l'activitat del PROTAGONISTA DE LA SETMANA. La Joana la sargantana us està molt agraïda per tot el que li heu proporcionat: banys calentons, llargues migdiades,jerseis, barrets, bufandes, anar als gronxadors, dinar en un restaurant, visita a la neu, lectura de contes a la biblioteca del poble, ... Han estat uns caps de setmana intensos!!! GRÀCIES!!!

caps de setmana de la Joana la sargantana from Marianna on Vimeo.

1 comentari:

  1. Uau! Marianna quin escrit més emotiu i més bonic!!!! Segur que els alumnes tindràn sempre un record de totes nosaltres, les mestres que han passat per la classe, però especialment per tu, que els has acompanyat de la mà durant tot el curs!!!
    Un petó i bon estiu!
    A agafar forces... les necessitarem!!!!

    ResponElimina